27 Eylül 2018 Perşembe

FIFA 15 Ultimate Team Edition [CPY] - FULL - Torrent indir - Zamunda Download

  Hiç yorum yok

Son şampiyonlardan Fenerbahçe ve ezeli rakipler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan, lige yeni yükselen Başakşehir Spor Kulübü, Balıkesirspor ve Mersin İdman Yurdu'na kadar, Türkiye'nin en üst kademe liginde oynayan 18 kulübün her birini oynayabileceksiniz. Tüm kulüpler kendi orijinal amblemleri, formaları ve kadrolarıyla karşınıza çıkacak.
Bunlara ek olarak, geçtiğimiz sezonun lider golcüsü olan Sivasspor'danAatifChahechouhe, Fenerbahçe'den MoussaSowand Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, ve de Galatasaray'dan WesleySneijder gibi Dünya Kupası yıldızı futbolcular, oyunun en popüler özelliği olan FIFA 15 Ultimate Team'de yer alacak.

FIFA 15 futbolu muhteşem detaylarla hayata geçirir ve böylece taraftarlar spor duygusunu daha önce hiç olmadığı gibi yaşayabilmektedir. Gerçek maçlarda olduğu gibi coşkulu tezahürat ve marşlarıyla birlikte olağanüstü bir kalabalığa şahit olun ve Dinamik Maç Sunumuyla maça renk katan spiker ve yorumcuların keyfini çıkarın. İlk defa olmak üzere sahadaki 22 oyuncu da Duygusal Zekâ ile ilişkilendirilmiştir - yani artık oyuncular rakiplere ve takım arkadaşlarına duruma göre tepki verebilecek maç anlatımı da bu yönde etkil
.enecektir. Yeni Nesil Görseller adeta oyuncuları Canlı Yeşil Sahalara götürmekte, maç ilerledikçe çimlerin kirlendiği, ıslandığı gerçekçi bir deneyim yaşatmaktadır. Otantik Oyuncu Görselleri oyuncuları daha zinde, atletik ve gerçek hayattaki görünümlerine daha yakın bir şekilde yansıtır. Oyuncu Kontrolü oyuncu hareketine tepki duyarlılığını arttırmakta ve oyuncuların topu çok daha kolay kontrol edebilmelerini ve dolayısıyla da kendi stillerini katabilmelerini sağlayarak Adam Adama Mücadeleleri çok daha heyecan verici hale getirmiştir. Futbol dünyadaki en teatral şovlardan biridir ve FIFA 15 de sizleri sahnenin tam ortasına çıkararak dünyanın en harika sporunu çok daha yakından ve etkili bir şekilde hissetmenizi sağlıyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder