27 Eylül 2018 Perşembe

Assassin's Creed Origins [CPY] FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | Download

  Hiç yorum yok

ASSASSIN’S CREED® ORIGINS, YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Antik Mısır'dayız. Görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçı Kardeşlik Örgütünün köklerine yapacağın bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracaksın.

KEŞFEDİLECEK BİR ÜLKE
Nil Nehri boyunca seyahat et, pirametlerin gizemlerini açığa çıkar, tehlikeli antik hizipler ve vahşi yaratıklarla dövüşürken bu muazzam ve öngörülemez toprakları keşfet.

HER SEFERDE YENİ BİR HİKAYE
Çeşitli görevler ve sürükleyici hikayelerde, en soylularından en alt tabakadan gelenlere kadar bir çok kuvvetli ve unutulmaz karakterle yolun kesişecek.

SÜRÜKLEYİCİ AKSİYON RPG
Dövüşmenin yepyeni bir yolunu keşfet. Farklı nitelikteki onlarca nadir silahı ele geçir ve kullan. Karmaşık bir ilerleme mekaniği üzerinde yolunu aç, özgün ve kuvvetli düşmanlar karşısında yeteneklerini göster.
                                                                                   İNDİR                                                                                           

FIFA 15 Ultimate Team Edition [CPY] - FULL - Torrent indir - Zamunda Download

  Hiç yorum yok

Son şampiyonlardan Fenerbahçe ve ezeli rakipler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan, lige yeni yükselen Başakşehir Spor Kulübü, Balıkesirspor ve Mersin İdman Yurdu'na kadar, Türkiye'nin en üst kademe liginde oynayan 18 kulübün her birini oynayabileceksiniz. Tüm kulüpler kendi orijinal amblemleri, formaları ve kadrolarıyla karşınıza çıkacak.
Bunlara ek olarak, geçtiğimiz sezonun lider golcüsü olan Sivasspor'danAatifChahechouhe, Fenerbahçe'den MoussaSowand Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, ve de Galatasaray'dan WesleySneijder gibi Dünya Kupası yıldızı futbolcular, oyunun en popüler özelliği olan FIFA 15 Ultimate Team'de yer alacak.

FIFA 15 futbolu muhteşem detaylarla hayata geçirir ve böylece taraftarlar spor duygusunu daha önce hiç olmadığı gibi yaşayabilmektedir. Gerçek maçlarda olduğu gibi coşkulu tezahürat ve marşlarıyla birlikte olağanüstü bir kalabalığa şahit olun ve Dinamik Maç Sunumuyla maça renk katan spiker ve yorumcuların keyfini çıkarın. İlk defa olmak üzere sahadaki 22 oyuncu da Duygusal Zekâ ile ilişkilendirilmiştir - yani artık oyuncular rakiplere ve takım arkadaşlarına duruma göre tepki verebilecek maç anlatımı da bu yönde etkil
.enecektir. Yeni Nesil Görseller adeta oyuncuları Canlı Yeşil Sahalara götürmekte, maç ilerledikçe çimlerin kirlendiği, ıslandığı gerçekçi bir deneyim yaşatmaktadır. Otantik Oyuncu Görselleri oyuncuları daha zinde, atletik ve gerçek hayattaki görünümlerine daha yakın bir şekilde yansıtır. Oyuncu Kontrolü oyuncu hareketine tepki duyarlılığını arttırmakta ve oyuncuların topu çok daha kolay kontrol edebilmelerini ve dolayısıyla da kendi stillerini katabilmelerini sağlayarak Adam Adama Mücadeleleri çok daha heyecan verici hale getirmiştir. Futbol dünyadaki en teatral şovlardan biridir ve FIFA 15 de sizleri sahnenin tam ortasına çıkararak dünyanın en harika sporunu çok daha yakından ve etkili bir şekilde hissetmenizi sağlıyor.

Call of Duty WWII [RELOADED] - FULL - Torrent indir - Download

  Hiç yorum yok
Call of Duty®, II. Dünya Savaşı'nı yeni bir oyun nesli için yeniden tanımlayan nefes kesen bir deneyim olan Call of Duty®: WWII ile köklerine geri dönüyor. Çıkarma gününde Normandiya'ya ayak basın ve tarihin en anıtsal savaşında Avrupa'nın simgeleşmiş noktalarında savaşın. Klasik Call of Duty savaşını, yoldaşlık bağlarını ve dünyayı zorbalığa sürükleyen küresel bir güce karşı verilen savaşı tecrübe edin.


Call of Duty®: WWII, eksiksiz II. Dünya Savaşı deneyimini yeni nesle üç farklı oyun moduyla getiriyor: Sefer, Çok Oyuncu ve Ortak. Müthiş görsellerle Sefer modu, yepyeni Call of Duty® hikayesinde oyuncuları unutulmaz II. Dünya Savaşı muharebelerinin yaşandığı Avrupa sahnesine taşıyor. Çok Oyuncu modu, oyuncuları başlangıçtaki Call of Duty oyunundaki gibi muharebe alanına götürüyor. Otantik silahlar ve geleneksel vur-kaç taktikleri, II. Dünya Savaşı temalı çok çeşitli konumlarda insanı adeta içine çekiyor. Ortak mod ise beklenmedik olaylarla dolu, adrenalinin tavan yaptığı yalnız başına bir oyunda yeni ve orijinal bir hikaye sunuyor.

Forza Horizon 3 [CODEX] FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | PC

  Hiç yorum yok

Forza Horizon, 3. oyunu ile yeniden yolların tozunu dumana katmaya geldi. Yarış oyunu serileri içerisinde belki de en köklü yerlerden birine sahip olan Forza Horizon, hem grafikleriyle, hem oynanışıyla, hem özgürlüğüyle, hem festival havasıyla hem de sayısız aracı ile her daim yarış tutkunlarının favori yapımlarından biri olmuştur. Forza Motorsports'un yapımcısı Turn 10'in yerine Playground Games tarafından geliştirilmiş olan Forza Horizon 3, bir kez daha direksiyonu elimize veriyor, emniyet kemerlerini sıktırıyor ve muhteşem anlar yaşatmaya ant içmiş gibi gözüküyor.

Watch Dogs 2: Digital Deluxe Edition [TÜM DLC'LER] [REPACK] FULL | Torrent İndir

  Hiç yorum yok

Teknoloji devriminin beşiği San Fransisco Körfez Bölgesinde yaşayan Marcus adında genç ve dahi bir hackersın.

Azılı hacker grubu DedSec'le işbirliği içinde tarihin en büyük hack operasyonunu gerçekleştir; suç baronlarının yurttaşların davranışlarını gözlemek ve kontrol etmek için kullandıkları saldırgan işletim sistemi ctOS 2.0'ı saf dışı bırak.

Sayısız oynama olasılığı ile dolu dinamik açık dünyayı keşfet.
Sisteme bağlı her cihazı hackleyerek şehrin altyapısını kontrol altına al. 
Oyun tarzına uygun yetenekler geliştir ve Uzaktan Kumandalı Arabalar, Quadcopter İHA'lar, 3D yazıcıdan çıkma silahlar başta olmak üzere hacker araçlarını yükselt.
Yepyeni koop ve çekişmeli çok oyunculu Watch Dogs deneyimi ile, arkadaşlarınla sürekli bağlantıda kal.

The Witcher 3: Wild Hunt - GOTY Edition [CorePack] FULL | Torrent | Hızlı İndir

  Hiç yorum yok

Geralt... Bu isim size yabancı geliyorsa, kaçacak delik aramalısınız zira Rivialı Geralt, oyun dünyasının en önemli isimlerinden biridir ve hatta buna The Witcher'ı da eklersek, içinizdeki kıvılcımın daha da parladığını görmek isterim. Yine mi olmadı? O zaman en yakın zamanda The Witcher serisine başlıyor ve kendinizi inanılmaz bir hikayeye adıyorsunuz çünkü The Witcher 3: Wild Hunt ile birlikte CD Projekt ismini tepelerde tutmaya kararlı.

Rivialı Geralt’ın ilk macerası olan The Witcher, insanı çıldırtan optimazasyon sorunlarına rağmen, RPG türünün en başarılı örneklerinden biridir. O kontroller, beni benden alır ancak sırf hikayenin gidişatı yüzünden, bir şekilde oyunu bitirmek zorundaymış gibi hissederdim kendimi. Eminim, benim gibi düşünen çok fazla insan vardır. Hele oyunun sonu?! Resmen yüzümüze bir şaplak misali inen hikayenin, bir de devamını beklemek ayrı bir işkenceydi; ta ki The Witcher 2: Assassins of Kings duyurulana kadar. İlk seriden beklenmedik bir başarı elde eden CD Projekt, burada araya giriyor ve üçüncü The Witcher oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt ile karşımıza çıkıyor. 

Geçmişe dönecek olursak Witcher, aslında Polonya’da ünlü olan Andrzej Sapkowski’nin yarattığı bir dünyada geçiyor ve 5 ciltlik “Büyücü Gerald” adında bir de serisi var. Seri o kadar hızlı büyüyüp, seviliyor ki video oyunu olsa nasıl olurdu sorusunun cevabı, The Witcher ile son buluyor. E3 2004'ten beri oyun dünyasını sarsan, 2007 yılında oyuncuların hayatına giren ve kitleleri peşinden sürükleyen The Witcher, bizleri Geralt'ın maceralarıyla tanıştırıyor. Entrika, dram, macera, aksiyon ve daha fazlası... 

Bulunduğumuz evrende genlerinde büyü, kimyasal bulunan ve toplumda insan olarak görülmeyen, yaptıkları tek şeyin ise canavar avlamak olan karakterlere witcher deniliyor. Kahramanımız Geralt da bunlardan bir tanesi ancak o sıradan bir witcher değil, bazıları ona White Wolf (Beyaz Kurt), bazıları ise Rivialı Geralt olarak hitap ediyor ancak bazı talihsizlikler sonucunda Geralt, kralın ordusuyla arasının açılmasına neden oluyor ve zindana atılıyor. 

Serinin ikinci oyunu olan The Witcher 2: Assassins of Kings ile birlikte, saçmalayan kontrollerin yok olduğunu ve hatta biraz da Dragon Age 2'yi andıran bir giriş sahnesiyle hikayeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hatta inanılmaz bir RPG ile karşı karşı geldiğimizi anlıyoruz, zira türünü sevenler için bulunmaz bir nimet. Hatta The Witcher 2: Assassins of Kings, Demon’s Souls adlı oyundan etkilenmiş bir yapım. Bu da oyunun basit bir RPG olmadığının göstergesi. İlk oyunda kombolarla ayakta kalırken, ikinci oyunda yeri geliyor bir ninja kadar dikkatli oluyoruz; yeri geliyor büyülerimizi çok özel zamanlara saklıyoruz. Hatta kimi zaman yakın dövüşlere odaklanıyor, kimi zaman tuzaklarla düşmanlarımızı yok ediyoruz. 

Buradan itibaren her şey normal, peki asıl akıllardaki soru gideriliyor mu? Mesela, The Witcher 3: Wild Hunt ile birlikte seriye veda mı edeceğiz? Ya da serinin gidişatı ne olacak? Hatta kızıl güzelimiz Triss Merigold'a ne oldu? Gelin E3 2014'ün yıldızlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt'a detaylı bir giriş yapalım ve sizlerle deneyimlerimizi paylaşalım.

Far Cry 5 - Gold Edition [CPY] FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | PC

  Hiç yorum yok

Ödüllü serinin son sürümünde Far Cry Amerika'ya geliyor.

Montana'nın Umut Kasabasına hoş geldin. Burası özgür ve cesur insanların şehri fakat aynı zamanda Cennetin Kapısı adlı kıyamet tarikatının da merkezi. Tarikatın lideri Joseph Seed ve kardeşleri olan Müjdeciler'e karşı sesini yükselt ve kasabayı özgürleştirecek bir direnişin kıvılcımını çak.

ÖLÜMCÜL BİR TARİKATA KARŞI SAVAŞ
Özgür Umut Kasabasında tek başına veya koop modunda oyna. Kendi ordunu kur, tarikata karşı savaş.

MİSİLLEMELER DÜNYASI
Tarikata acımasızca saldır, fakat Joseph Seed ve müritlerinin gazabından sakın.

KENDİ YOLUNU KENDİN AÇ
Tüm zamanların en kişiselleştirilebilir Far Cry oyununda kendi karakterini yarat, kendi maceranı seç. 

DİNAMİK ARAÇLAR
Efsanevi spor arabaların, ATV motorların, uçakların, ve diğer araçların dümenine geç, tarikat ile müthiş savaşlara tutuş.

GİZLENME TEKNİKLERİ YENİDEN TANIMLANIYOR
Oyun deneyiminizi göz takibiyle zenginleştirin. Düşmanlarınızı sadece onlara bakarak işaretleyip gizlenme becerilerinizi geliştirin ve takım arkadaşlarınızın tehditleri belirlemesine yardım edin. 

Gold Edition = Season Pass + Deluxe Pack

Season Pass Paketi;
- 3 Yeni Hikaye
- İlave Silahla

Dijital Deluxe Paketi;
İNDİR- Büyük Avcı Paketi
- Birinci Pilot Paketi
- Patlayıcı Paketi
- Kaos Paketi
- Görünümleri ile AR-C Saldırı Tüfeği ve .44 Magnum Tabanca

God of War (PS4)[DUPLEX] FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | PS4

  Hiç yorum yok

Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor.

Kratos bu acımasız dünyada hayatta kalmak için savaşmalı ve oğluna da sadece hayatta kalmayı değil, aynı zamanda Sparta Hayaleti’nin yaptığı kanlı hataları tekrar etmemeyi de öğretmeli.

God of War’un bu görkemli yeni hâli, ikonik serinin tüm niteliklerini, yani vahşi dövüş dinamiklerini, destansı baş düşman mücadelelerini ve nefes kesen boyutunu içinde barındırıyor ve bunları, Kratos’un dünyasını yeniden şekillendiren güçlü ve dokunaklı bir anlatıyla birleştiriyor. 

Need for Speed™ Payback (PS4) [DUPLEX] FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir

  Hiç yorum yok


Dünyanın en çok satan video oyun serilerinden biri olan Need for Speed™, yeni sürüş aksiyonu Need for Speed Payback ile bomba gibi bir dönüş yapıyor. 

Fortune Valley’nin yer altı dünyasında, bir ihanetle bölünen ekibiniz, şehirdeki kumarhanelere, suçlulara ve aynasızlara hükmeden adi karteli, yani Kasa’yı devirmek için intikam arayışıyla tekrar bir araya geliyor. Bu yozlaşmış kumarcılar cennetinde bahisler yüksek oynanır ve Kasa her zaman kazanır. Yarışçı Tyler, Şovmen Mac ve Dümenci Jess’in dünyasına dalın, birbirinden zorlu ve farklı etkinliklerde direksiyon sallayın. Valley’deki yer altı dünyasının saygısını kazanıp Kasa’yı devirecek o son yarışta yer almak için her sürücünün yarışlara katılması, görevleri tamamlaması ve meydan okumalara karşılık vermesi gerekiyor.

Total War: ROME II - Rise of the Republic [CODEX] FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | PC

  Hiç yorum yok
Total War: ROME II – Rise of the Republic, MÖ 4. yüzyılda Roma’nın etrafında yaşanan olayları anlatan heyecan dolu ve yepyeni bir sefer paketidir. Sefer; Sicilya, Sardinya, Korsika ve Kartaca dâhil olmak üzere detaylı bir İtalya haritası sunarken, en nihayetinde Roma’nın ikinci kuruluşuna zemin hazırlayan çalkantılı olayları betimliyor.

Rise of the Republic İçeriği
* Total War: ROME II’nin öncesini anlatan ve MÖ 4. yüzyılda geçen dopdolu bir sefer
* İtalya topraklarını ve komşu devletleri ayrıntılarıyla aktaran yepyeni bir sefer haritası


Dokuz Farklı Oynanabilir Ulus
* Roma – etrafı düşmanlarla çevrili, korunmasız ve büyümekte olan bir cumhuriyet
* Tarchuna – güçlü ve söz sahibi Etrüsk devleti
* Senonlar – yağma ve talana susamış bir Cisalpina Galya kabilesi
* İnsubriyalılar – idari anlayışa sahip, diplomatik bir Galya kabilesi
* Samnitler – MÖ 4. yüzyılda Roma’ya karşı baş göstermiş bir İtalya devleti
* Taras – Spartalılar tarafından kurulan bir Yunan şehir devleti
* Siraküza – Sicilya’da yer alan bir Yunan metropolisi ve Kartaca’ya karşı bir kale
* Iolei – yerli bir Sardinya kabilesi
* Veneti – etrafı düşmanlarla çevrili bir İtalya kabilesi

Rise of the Republic’te yer alan uluslar, ROME II’nin önceki seferlerinde bulunan Devleti Değiştir sisteminin yerine gelen Devlet Eylemleri seçenekleri sayesinde her defasında benzersiz bir şekilde yeniden oynanabilir. Bu seçenekler belirli bir bedel karşılığında eşsiz yeni bonuslar sunar. 

Final Fantasy XV (PS4) [BlaZe] | FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | Download | PS4

  Hiç yorum yok
Nefes kesici bir açık dünyada olan yolculuğunuzda en yakın arkadaşlarınızla bir araya gelip çarpıcı manzaralar eşliğinde hayal bile edemeyeceğiniz büyüklükteki canavarlarla savaşın ve vatanınızı geri alın.

Aksiyon dolu bir savaş sisteminde silahlar, büyüler ve yoldaşlarınızla yapacağınız takım saldırılarında ustalaşın.

                                                                           İNDİR                                                                                              

Injustice 2 Legendary Edition [CODEX] | FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | Download | PC

  Hiç yorum yok

•HER SAVAŞ SENİ TANIMLAR: Her maç sonunda, ekibini donatmak, kişiselleştirmek ve geliştirmek için eşyalar kazanacaksın.

•YENİ BİR TEHDİT DOĞUYOR: Dünyanın varlığını riske atacak yeni bir tehdit yaklaşırken, Injustice'in bıraktığı yerden devam eden Batman, Superman'in rejimine karşı mücadele veriyor.

•DC'NİN EN İYİLERİ: Gelmiş geçmiş en büyük DC Evreni ekibinden seçimini yap ve simgeleşmiş yerlerde destansı savaşlara katıl.

•NETHERREALM TARAFINDAN YAPILDI: En çok satan ve eleştirmenlerce beğenilen MORTAL KOMBAT serisinin geliştiricileri.
                                                                            İNDİR                                                                                                 

SCUM v0.1.17.8363 - FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir

  Hiç yorum yok

SCUM, bilgi ve becerinin uzun vadeli olarak hayatta kalabilmek için oldukça önemli olduğu, benzersiz karakter özelleştirme, kontrol ve ilerleme seviyelerini bünyesinde bulunduran, diğer hayatta kalma oyunlarına nazaran farklı bir yapıya sahip olan çok oyunculu açık dünya hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, temel düzeydeki ihtiyaçlar, beslenme, metabolik oran ve bunların yanında silah yeterliliği, savaş stili ve güvenlik sistemleri gibi detaylı içeriği yönetmek için gerekli bilgi ve beceriye sahip olmak zorunda kalıyor. 
                                                                            İNDİR


SHADOW OF WAR ALL DLCS + 4K CINEMATICS & HD TEXTURE PACKS [FitGirl] - FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir

  Hiç yorum yok
Ordunuzu oluşturmak, Kaleleri fethetmek ve Mordor'u içeriden ele geçirmek için düşman hatlarını yarın. Ödüllü Nemesis Sisteminin her düşman ve takipçisiyle nasıl eşsiz kişisel hikayeler ürettiğini görün ve Karanlık Lord Sauron ile Ringwraith'lerinin gücünü bu yeni ve destansı Orta Dünya hikayesinde yenin.

Middle-earth™: Shadow of War™ Genişlemesinde hiçbir şey unutulmayacak.

                                                                           İNDİR

Tomb Raider [BlackBox] - FULL - Torrent indir - Torrent Download - Hızlı indir

  Hiç yorum yok
Hepimizin bildiği gibi dünyada serileşmiş birçok oyun var.Ve bunlardan biri de Tomb Raider. Şu an 2013 yılında gelmiş bulunmaktayız ve yeni bir Tomb Raider oyunu bizleri bekliyor. Oyun Crystal Dynamics tarafından yapılıyor ve Square Enix tarafından da yayınlanıyor. Biraz da bu başarılı serinin başarılarına ve bu seri boyunca yaptığı oyunların hatalarına ve eksikliklerine bir bakalım. İlk çıkan Tomb Raider'ı hepimiz duymuşuzdur. İlk serisinde SEGA için tasarlanan Tomb Raider büyük bir beğeni görmüştür.İlk 4 oyununu birer yıl ara ile çıkartmış ve oyuncular tarafından beğenilmişti. Daha sonraki oyunlarında asıl oyun tarzından uzaklaşarak dikkat çekmeye başlamıştı. Serinin son oyunu beklentilerin altında çıkınca yapımcılar 4 yıl boyunca sessizliğe çekilmişti.Yapımcıları oyundan çok, oyunda yönettiğimiz Lara Croft adlı karaktere yönelmişti.Amaçları sanki oyunu yapmak değil Lara'yı güzelleştirmek olmuştu.Bununla beraber birçok Tomb Raider hayranı büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Ama bu oyun yapılırken yapılan röportajlarda olumlu sonuçlar alınmıştı. Bu olayda tabiki Tomb Raider tutkunlarının heyacanını arttırdı. Artık çoğu oyuncu eski Tomb Raider'in geri döneceğini umuyor.Ve şimdi asıl oyunumuza dönelim. Yani Tomb Raider 2013. Oynanabilirlik konusunda diğer Tomb Raider oyunlarına göre çok çok geliştiğini söyleyebiliriz. Bir TPS oyunu olduğu için yakın dövüş ve uzak menzilli silahlar ile dövüş seçenekleri mevcut. Batman tarzı gibi bi TPS değil. Kombolar ve diğer bir çok özellik eski oyunlardaki dövüş sistemi ile aynı. Ancak dünyamızın yenilikleri sonucu ufak değişikliklere uğrayacak. Hareketli ve atletik bir Lara olacak. Bu da oyunun daha çoşkulu oynanmasını sağlayacak. Oyunda çeşitli yaratıklar olma ihtimali vardı. İlk videolarında arkasında koşan yaratık benzeri canlılar vardı. Daha sonrasında oyunlarda yaratıklar görülmedi. Firmanın bunu gizli tutma olasılığı var.İleri dönemlerde ayrıntıları göreceğiz.Oyunda yaratık olma olasılığı var. Oyun serbest bir şekilde olacak.Ancak kısmen bir açık harita görevler kendi gelecek ve buna göre ilerleyeceğiz. Far Cry 3 tarzı bir açık dünya olması bekleniyor.Eski Tomb Raider'ler gibi olmayacak. Survival tarzı bir oyun olacak. Avlanma gibi şeyler olacak.Ancak su içme,yemek gibi temel ihtiyaçlar bulunmayacak.Oyunda yemek konusunda kesin bir bilği yok ancak bir videoda geyiği avlayıp yediği görünüyor.Bu sistemin gelmesi gerçekçilik açısından önemli yer tutuyor.Oyun açık dünya olduğu için bir at, araba tarzı araçların olması muhtemel.Ok ve yay oyuna eklendi ve oyunda av ve savaş için kullanılacak güzel bir silah olacak.Ok kullanımıda çok güzel hale getirilmiş.Sarsılma ve oyundatek okta insanları öldüremiyoruz.Kafadan veya kalpten vurmamız halinde tek okta ölüyor.Özellikle kalpten tek atış vurulması çok başarılı bir özellik. Oyunda kendi yüz şekliniz ve vücudunuz ile oyunu oynaya bileceksiniz. Şimdi bir grafik bölümüne bakalım. Videolu fragmanlarından da anlaşıldığı gibi oyun yeni nesil grafiklerine Fakat yine de her oyunda olduğu gibi göze batan bazı hususlar var. Bazı bölümlerdeki kötü işçilik göze batıyor. Tabi bunlar çok ince detaylar olduğu için oyun çıkmadan önce düzeltilebilir. Bana göre bir oyunda grafik bakımından en önemli olan şey çevredeki şeylerin zarar görmesidir. Bu özellik Tomb Raider'de var. Bu özelliğin var olması oyuna çok büyük bir gerçekçilik katmış. Bu konuda yapımcıları tebrik etmek gerekir. Ve şimdi de ses bölümüne bir göz atalım.

Genç bir Lara'nın hayatta kalma ve adada yaşamaya çalışmalarını tam olarak yansıtmış ve çok başarılı bir seslendirme olmuş. Videolu fragmanlarını incelediğimizde seslerin her açıdan muhteşem olduğunu dile getirebiliriz. Yeni müzikler ile oyun aksiyon havasını ve heyecanını iyiden iyiye bize aşılıyor. O müzikler ile gaza gelmemek elde değil.Pat kut dalma hırsınızı tetikleyecek bu müzikler oyunun oynanabilirliğini oldukça artıracak gibi görünüyor. Ses bölümü şu an bizden 10/10 alıyor. Fakat oyun çıktığı zaman ses ile ilgili bir sorun söz konusu olursa puanlamasının düşmesi işten bile değil.

Hikayemiz her oyunda oldğu gibi kilit bir nokta. Elimizde çok fazla bilgi yok fakat yine de bununla yetinebileceğimiz bilgi var.Kayıp ettiği eşyaları aramak için çıktığı büyük yolculukta gemisinin Japonya açıklarında batması sonucunda kendimizi hiç bilmediğimiz görmediğimiz bir adada gözlerimizi açıyoruz. Hiç bir şeye sahip olmayan Lara adada hayat mücadelesi veriyor. Brian Horton yapılan röportajda,''Lara'nın duygusal olarak olgunlaştığını ve yeni yetenekler kazandığını yeni oyunda göreceksiniz'' dedi. Brian Horton diğer açıklamasında silahımızı geliştirebileceğimizi söyledi. Oyunculara Lara'nın ne hissettiğini ve nasıl hissettiğini anlamaları için çok çalıştıklarını da söylemeyi unutmadı. Bu da senaryonun çok heyecanlı olacağı hakkında bir bilgi.Genel olarak eski Tomb Raider maceralarından daha keyifli bir macera yaşayacağımız söylenilebilir... 

                                                                             İNDİR                                                                                                 

We Happy Few Update v1.4.71191 [CODEX]

  Hiç yorum yok
We Happy Few Update v1.4.71191 [CODEX]         
                   FULL | Torrent İndir | Hızlı İndir | Download | PC​                        
                                                                                   İNDİR                                                            

Grand Theft Auto (GTA) V [RELOADED] | FULL - Torrent indir - Download - Hızlı indir - PC

  Hiç yorum yok
Grand Theft Auto (GTA) V [RELOADED] | FULL - Torrent indir - Download - Hızlı indir - PC 


Rockstar Gamesin büyük övgü alan açık dünya oyunu Grand Theft Auto V, PCde!


Bir hırsız, emekli olmuş bir banka soyguncusu ve bir psikopat, kendilerini suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve hastalıklı yanlarına sarmalanmış olarak bulurlar. Hiç kimseye, en azından birbirlerine, güvenemeyecekleri bu acımasız şehirde hayatta kalmak için çok sayıda suç işlemeleri gerekmektedir.


Birçok görsel ve teknik geliştirme sayesinde Los Santos ve Blaine County, Grand Theft Auto Vin PC versiyonunda her zamankinden daha da muhteşem görünüyor. Görüş mesafesindeki muazzam artışın yanı sıra Grand Theft Auto Vin PC versiyonu 60 FPS ve 1080pde çalışıyor ve de 4K çözünürlüğe çıkabiliyor.


Yeni silahlar, yeni taşıtlar, yeni aktiviteler, geliştirilmiş doğal hayat, daha yoğun trafik, yeni bitki örtüsü sistemi, geliştirilmiş hasar ve hava durumu efektleri, çözünürlük, ışıklandırma, gölge ve kaplamalardaki muazzam geliştirmeler ve akıcı frame-ratein yanı sıra oyundaki FPS modu Los Santos ve Blaine Countynin inanılmaz detaylı dünyasını tamamen farklı bir şekilde keşfetme şansı veriyor.


Grand Theft Auto Vin PC versiyonu ayrıca oyunculara videolar çekme, düzenleme ve Social Club ve YouTubeda yayınlama konusunda tam kontrol veren Rockstar Editor'ü de beraberinde getiriyor.


Bunun dışında Grand Theft Auto V, dinamik ve sürekli gelişen Grand Theft Auto Online ile birlikte geliyor. Grand Theft Auto Onlineın PCsinde oyuncu sayısının 30a kadar çıkabilmesi gibi geliştirmeler mevcut. Rockstarın Grand Theft Auto Online çıktığından beri geliştirdiği bütün içerikler PC'de de bulunuyor ve çok daha fazlası da eklenecek.